torsdag den 16. juni 2011

Pellepones har fået besøg af os

Nu nærmer vi os det sydlige af Pellepones. En herlig tur langs havet og logi på dejlige campingpladser. I Grækenland er det forbudt at campe uden for autoriserede steder, så vi har artigt søgt ly på div. pladser. Alle pladser har budt på herlige strande, den ene lidt bedre end den anden. Vi har mødt nogle herlige Englændere, som fortalte om den herlige plads, vi befinder os på i øjeblikket. Vi skuer ud over havet og har 50 m. til en dejlig sandstrand.  I dag har været noget særligt Cathrine mit barnebarn sluttede sin uddannelse som sygeplejerske med et flot 12 tal og Helges oldebarn fyldte 3 år.
Jeg har da vist glemt at fortælle jer om en nat, hvor jeg vågnede ved at høre, at der var kommet et dyr ind i vognen. Jeg vækkede Helge, og som den riddersmand han er, sprang han hurtigt ud af sengen for at se, hvad der var på færde. Nu for dyret - som viste sig at være en kat - rundt på instrument brædtet og forsæderne men Helge den modige karl fik katten ud. Den havde fundet vej ind under myggenettet i døren. . Nu kunne vi trygt sove videre til den lyse morgen.
De kulinariske nydelser her i Grækenland står ikke i kø, så vi har begge tabt nogle kilo - men det gør bestemt ikke noget. Supermarkeder er der rigtigt langt imellem. Det vildeste de kan frembyde er Lidl  men det kender I jo. Men nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde så vi får fremtryllet nogle små listige retter ved hjælp af tomater, sardiner og lidt gammelt brød og en dåseøl kan jo også gøre underværker. Vores nye Coob gril er et sandt vidunder til grillretter, bagte kartofler el. lign. og så sparer den på gassen, men nu skal vi jo finde et supermarked med noget til at grille.
Det der med billederne må stadig vente. Enten er det os, der er dumme, eller bloggens nye måde at lave billeder på, eller måske er det vores PC, der driller.

Ingen kommentarer: