tirsdag den 9. juli 2013

Frankrig tur retur

Efter et par dage i Belgien har vi besluttet et sidste farvel til Frankrig. Vi har haft tre nætter i Belgien og den fjerde ligger lige foran os. Første nat  i Belgien var på en dejlig plads , men men vi tog os ikke i agt for, at vi lå ved siden af legepladsen. Men vejret var herligt ligesom stedet og de kom endda og spurgte, om vi ville bestille morgenbrød. Hvor herligt, det er dog gået lidt for meget ud over vort forbrug af smør. Er der noget som et friskt rundstykke med koldt tandsmør?
Tænk! aften før vi skulle videre dukkede en dansk familie fra Nordjylland op det var det fjerde hold danskere på hele turen. De var på vej hjem fra feriei England, som de i hvert fald kunne give deres varmeste anbefalinger Vi trillede videre efter to nætter og fandt en gratis kommunal camping lige ned til floden. Her snuppede vi en enkelt nat. I selskab med tyskere, hollændere og en enkelt belgisk camper. Her til morgen gik det så videre syd på. Vi ville overbevises om, at det sydøstlige Belgien var utrolig smukt. Vi sidder nu i skrivende stund på en campingplads i Ardennerne, og her er smukt, men vi er jo forvænte, så det er ikke helt, hvad vi havde tænkt os. Så i morgen smutter vi lige over grænsen til Frankrig.  Det er vor agt at køre ud mod havét igen og så sætte kurs mod Holland.
 En anden ting der er dyrt her i Belgien. Det er lidt underligt. Nektariner , hvor man i Frankrig fik 8-10 stk for 1 €, koster pludselig det dobbelte her, ligesom kød og ost er til mere hjemmelige priser.mærkeligt, det er de samme nektariner, som bare bliver båret over grænsen og vupti, så er de dobbelt så dyre. Nå!, vi må forsyne os i morgen, når vi triller ind i Frankrig.