tirsdag den 2. juli 2013

Så blev det Normandiet

Så har vi gjort holdt lidt øst for Cherbourg, hvor vi nyder udsigten over den engelske kanal i 3. Sals højde. Det er en plads med terrasser og lige nu er solen begyndt at vise fra sin lyse og varmende side.
Det lyder, som om vi er forfulgt at hæk- og græsklippere. I onsdags havde vi fundet en dejlig stille plads (troede vi) men da vi havde fået pakket borde og stole, begyndte en hækklipper lige rundt om ørerne på os. Vi kunne over hovedet ikke sige et ord til hinanden. Da det havde stået på et kvarters tid og vi kunne regne d, at der var nok hkke til flere dages klipning, var vi hurtige til at pakke sammen og fortsætte vor søgning efter en roligere plads. Vi endte på en kommunal plads,  vider var fin fin
Vi passerede St.Mont Michel et fantastisk bygningsværk bygget på en lille ø. Det var selvfølgelig de gejstlige, der var på spil her i det 13. Århundred. Den lille ø ligger i den engelske kanel lige op til den franske kyst Tidevand her skifter 14_-15m. ved Ebbe og Flod.
Hvis man ikke ser sig for risikerer man,at Ppladsen er overskyllet, når man kommer efter sin bil. Efter en rolig nat gik turen videre øst på gennem Normandiet ad skønne kystveje og små idylliske landsbyer, som klippet ud af en fransk film.
Vi stoppede ved en højtbeliggende plads, hvor vi kunne overvåge sejladseni kanalen. Vejret? Ja hva sø..... bilder det sig ind, det er der ikke noget nyt i. Her har vi nydt livet i 4 dage nogle aftner med de flotteste solnedgange kl. 22.15 dog iført tæpper og trøjer. Nu er køleskabet tomt, så den stod på burgere i aften, de var endda meget gode.  Nu har vi fundet vort næste mål, et plads tæt Le Havre, den lyder hyggelig, men nu får vi se. Og I får at høre om den når det franske netværkværk viser sog fra sin pæne side.hav det godt så længe

Ingen kommentarer: