fredag den 15. maj 2015

Ja, og så hvad. Det gør ikke noget, bare man lige kan stage sig af sted.
Nu har vi fundet ly på en campingplads med engelske ejere, det hjælper jo altid lidt, at begge parter forstår, hvad sagen drejer sig om.
Det var atter blevet hverdag og franskmændene var kommet ud at rulle i deres Citroën'er. Vi måtte osse hellere samle lidt proviant til weekenden.
Vi landede i franskmændenes største supermarked Carrefour. Jeg tror, vi ramte et af de allerstørste af slagsen,  det føltes som på størrelse med hele Fyn. Lækkerier er der nok af, især deres fiskeafdeling lokker med masse fristelser og vinen er jo til de rene spotpriser.
Vi stillede gps på den campingplads, vi havde udset os, og gå rullede vi af sted. Mærkeligt vi blev ført af små mystiske veje, hvor der bestemt ikke var spor af nogen campingplads. Nå, vi måtte hellere lige checke koordinaterne. Åh, vi havde glemt, at vi skulle tilbage til østlig længdegrad, så det blev lige 52 km. længere. Men frem kom vi, snuppede os en tår eftermiddagskaffe og nu ligger Helge på langs og får sig en skraber, og hvad jeg gør, ser I lige her. Hvis vejret arter sig, bliver vi her i morgen.
Hav det nu godt til vi hørs igen

Ingen kommentarer: