lørdag den 25. maj 2013

Lake Trasimeno ikke langt fra Firenze

Tro det eller lad være vi sidder inde i camperen iført vintertøj plus uldsokker dog ikke bælgvanter,selvom det måske nok kunne være dejligt. Regnen har stået ned i stænger og stormen hyler, så markisen er slået ind, fortæppet er tøjret med pløkke,stole ligger fladt ned for ikke at flyve væk, jo det er en rigtig sommerferie, godt vi har meget af den,så vi bare kan fortsætte til vejret bliver manerligt. Øjeblik!nu skinner solen, det må jeg lige ud at se. Vi bliver her nok osse i morgen, der er bare det, at vores køleskab er ved at være gabende tomt ligeså brødhylden, men så må vi jo slå os på flaskerne vi har tre med vand, 1/2gin, to Ice tea og en fl. Rose vin og på stedet kan vi bestille  nogle dejlige  Croisanter jo så har vi osse en dåse tun, så vi vil overleve. 
Den har stået på indendørs sysler i dag Helges bestod i en to timers lur på sengen og nu prøver han i hærdigt om han kan finde noget på PC der kan vise boksekampen med Kessler i aften 23.30 men nu får vi se. 
Jeg har lyttet til radio bl.a. fra radio 24.7 og så kom DR med Koplevs madhjørne en opskrift på asparges og fjordrejer, ja, det hvad lige det der skulle til med tomt køleskab. Nå vejret bliver nok bedre i morgen

Ingen kommentarer: