onsdag den 29. maj 2013

Det går stadig mod nord

Ja, så har vi smidt regntøjet. Til gengæld er vi stadig iført om ikke fuld vinterpåklædning, så dog stadig lange bukser og sokker. Regnen er blevet afløst af stormvejr dog med sol ind imellem. Vi drog så langt syd på som 100km. nord for Rom, hvor vi slog os ned på en ok plads, men da vejret ikke indbød til badning, var pladsen god nok at overnatte på. Der var bare det, at køleskab og flasker var gabende tomme.Det lyder ganske vist tosset, men vi fandt ikke et supermarked. Jo vi fandt en Lidl på Gps, og da vi jo vidste, at Lidl altid har stor parkering, kørte vi efter dette, selv om Lidl bestemt ikke er vor favorit shop. Og hvad sker? Butikken lå midt inde i byen ved bus holdeplads og det var stort set umuligt at komme til for duttende biler og italeinske råbende mennesker, så vi besluttede at klare os med den dåse tun i vand og noget gammelt brød, der var nemlig heller ikke hverken pizza eller andet at  få på pladsen. Vi overlevede ognæste morgen kørte vi sultne videre. Nu lykkedes det, vi fik køleskab og brødskab fyldt op, så vi kan klare os de næste dage.
Nu gik turen mod Pisa, hvor vi havde kik på en dejlig lille plads lige ned til en sø. Her siddervi så i første parket ned til søen, her findes restaurant på stedet, så nu er der masser af muligheder for et godt måltid mad.
Pladsen er fuld af Hollændere, nogle enkelte englændere og så vore naboer som er svenskere men ingen danskere. Vi har blot mødt fire hold danskere på hele turen.
Nu vil jeg vove mig en tur ud i stormvejret, det ser ud til, at Helge har fundet læ i solen bag camperen, så jeg vil beære ham med mit selskab. På genhør næste nå vi atter rammer nettet.

Ingen kommentarer: